Οργή Δούκα: Τα ερωτήματα κατά Μπακογιάννη για τον Βοτανικό και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

 Οργή Δούκα: Τα ερωτήματα κατά Μπακογιάννη για τον Βοτανικό και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας απάντησε σε υψηλούς τόνους καθώς δέχθηκε επίθεση από την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη και έθεσε οκτώ ερωτήματα για αστοχίες και ανεπάρκειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής όσον αφορά στο πολυδιαφημισμένο έργο της ανάπλασης στο Βοτανικό και την κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

«Είπα ήρεμα κάποια πράγματα για τον Παναθηναϊκό ως όφειλα. Και άκουσα ότι είμαι πιο ξύλινος και από τα έδρανα. Ότι δεν σηκώνω το βάρος της ευθύνης του έργου και άλλα τέτοια», ανέφερε ο Χάρης Δούκας και έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα:

  • Παραδώσατε ως οφείλατε η Δημοτική Αρχή το έργο έτοιμο για θεμελίωση στους ανθρώπους που έχουν υπογράψει; Ναι, ή όχι;
  • Η απορρύπανση έγινε; Ναι ή όχι;
  • Tα 5 εκατομμύρια τα δώσατε; Ναι ή όχι;
  • Ολοκλήρωσαν τη δουλειά με τα 5 εκατομμύρια; Ναι ή όχι;
  • Υπάρχουν άλλα λεφτά για την απορρύπανση; Ναι ή όχι;».

«Τα λέω αυτά διότι και πολλά άλλα περίεργα υπάρχουν», συνέχισε ο δήμαρχος της Αθήνας αναφερόμενος στο έργο του γηπέδου του Παναθηναϊκού και στην ανάπλαση του Βοτανικού και θέτοντας ακόμα δύο ουσιώδη ερωτήματα:

«Τεχνικός σύμβουλος για τα 240 εκατομμύρια ευρώ υπάρχει; Είναι δυνατόν να έχει γίνει διαγωνισμός, να υπάρχει εργολάβος και δεν υπάρχει τεχνικός σύμβουλος για να παρατηρεί;

Κοιτάξτε να δείτε. Εγώ εδώ δεν θα καλύπτω ούτε αστοχίες ούτε ανεπάρκειες. Και ούτε θα μας ειρωνεύονται για τη δουλειά που κάνουμε.

Κάνουμε μια πολύ σημαντική δουλειά και προσπαθούμε είναι ένα πολύ κομβικό σημείο να ανατάξουμε το έργο. Το έργο θα γίνει. Όσα εμπόδια και να βάλουν», συνέχισε ο Χάρης Δούκας.

Σχετικά Άρθρα