“Μύλος” στη Βουλή: Ο Στίγκας είπε τον Βελόπουλο απατεώνα και ακολούθησε κόντρα παρωδία

 “Μύλος” στη Βουλή: Ο Στίγκας είπε τον Βελόπουλο απατεώνα και ακολούθησε κόντρα παρωδία

Μύλος στη Βουλή μεταξύ των Σπαρτιατών και Ελληνικής Λύσης. Ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Βασίλης Στίγκας χαρακτήρισε τον Βελόπουλο απατεώνα και μετά είπε χαρακτηριστικά «πήραμε μια μικρή γεύση από τον εθνικό μας γελωτοποιό».

«Δεν έχει τη στοιχειώδη μόρφωση και ευγένεια να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο. Εγώ κυρίες και κύριοι είμαι περήφανος γιατί από 13 ετών έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές, αυτό που δεν έχω κάνει είναι απατεώνας όπως είναι ο Βελόπουλος με δικαστικές και αμετάκλητες αποφάσεις», πρόσθεσε.

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, καλώντας σε τάξη τον πρόεδρο των Σπαρτιατών και ζητώντας να μην γίνονται χαρακτηρισμοί σε συναδέλφους, παρότι ο κάθε ένας, όπως είπε, είναι υπεύθυνος για όσα λέει.

Στον Στίγκα απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικης Λύσης ζητώντας να ανακαλέσει. Αντπαντώντας ο Στίγκας είπε ότι δεν ανακαλεί ενώ στην κόντρα κάποια στιγμή ενεπλάκη και ο προεδρεύων εκείνη την ώρα κ. Κωνσταντινόπουλος.

Σχετικά Άρθρα