Ρέθυμνο: Τρεις προφυλακίσεις για τον βιασμό 14χρονης -“Ντου” συγγενών στην ανακρίτρια

 Ρέθυμνο: Τρεις προφυλακίσεις για τον βιασμό 14χρονης -“Ντου” συγγενών στην ανακρίτρια

Ακόμα τρεις κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν για τον βιασμό της 14χρονης στο Ρέθυμνο, έπειτα από τη σημερινή απολογία τους. Μάλιστα η απόφαση αυτή εξόργισε τους συγγενείς τους, οι οποίοι έκαναν «ντου» στο γραφείο της ανακρίτριας, και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Χθες, εκτός από τον 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, προφυλακίστηκε κι ένας 22χρονος.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση στον Μυλοπόταμο θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για 11 νεαρούς άντρες (με ηλικίες από 17 ως 30 περίπου ετών), εκ των οποίων τρεις κατηγορούνται για βιασμό και 8 για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που θα κληθούν διαδοχικά να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί και ένας 38χρονος Πακιστανός, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Το 14χρονο κορίτσι κατέθεσε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και κλήθηκε να περιγράψει στην ανακρίτρια όλα αυτά τα οποία έχει ζήσει, αναφερόμενη σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού με πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες και φαίνεται πιθανόν σύντομα και άλλοι εμπλεκόμενοι να βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις, αφού σύμφωνα με τις επίμαχες συνομιλίες, αρκετοί ήταν οι άντρες που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με το κορίτσι.

Σχετικά Άρθρα