Μενίδι: Νέο βίντεο με τον ξυλοδαρμό αστυνομικού από Ρομά

 Μενίδι: Νέο βίντεο με τον ξυλοδαρμό αστυνομικού από Ρομά

Ανατριχίλα προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από ομάδα Ρομά μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο, ενώ κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 13:15 στο Μενίδι όταν αστυνομικός δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από οκτώ Ρομά. Οι δράστες έστησαν ενέδρα στον αστυνομικό ο οποίος περίμενε να σχολάσει το παιδί του έξω από το 5ο γυμνάσιο Αχαρνών.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Newsbomb.gr, ακούγονται οι κραυγές του παιδιού του αστυνομικού ο οποίος έπεσε λιπόθυμος έπειτα από κλωτσιές και μπουνιές που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού φέρεται να έγινε μετά την καταγγελία μιας μαθήτριας, πως ο γιος του μαζί με ένα ακόμα άτομο την παρενόχλησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο. Η οικογένεια του αγοριού, αρνείται τα πάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις δράστες έχουν ταυτοποιηθεί ανάμεσα τους, ο πατέρας της ανήλικης και ο αδερφός του.

Σχετικά Άρθρα