“Νεκρή” από εγκαύματα ξύπνησε στο γραφείο τελετών λίγο πριν την αποτεφρώσουν

 “Νεκρή” από εγκαύματα ξύπνησε στο γραφείο τελετών λίγο πριν την αποτεφρώσουν

Μια γυναίκα που είχε δηλωθεί νεκρή νεκρή ξύπνησε στο γραφείο τελετών λίγες στιγμές πριν αποτεφρωθεί.

Μέρες νωρίτερα, την 1η Φεβρουαρίου, η 52χρονη Bujji Aamma από το Μπερχαμπούρ της Ινδίας, είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

Μεταφέρθηκε στο MKCG Medical College and Hospital για θεραπεία, με τα εγκαύματα να καλύπτουν το μισό σώμα της. Επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά παρέμεινε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης της οικογένειας, δεν κατάφεραν να τη μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία – και λίγες μέρες αργότερα, τη Δευτέρα (12/2) δεν άνοιξε τα μάτια της.

Ο σύζυγος της Sibaram Palo, πιστεύοντας ότι είχε πεθάνει, κανόνισε να τη μεταφέρουν στο χώρο της καύσης με νεκροφόρα. Δήλωσε στους Times of India: «Νομίσαμε ότι ήταν νεκρή και ενημερώσαμε άλλους στην περιοχή να κανονίσουν μία νεκροφόρα για να μεταφέρει τη σορό της στο χώρο της αποτέφρωσης»

Μια γυναίκα, η K. Chiranjibi, που συνόδευε τη γυναίκα στη νεκροφόρα είπε ότι είχαν σχεδόν ολοκληρώσει τη συναρμολόγηση της νεκρικής πυράς όταν άνοιξε τα μάτια της. «Αρχικά φοβηθήκαμε καθώς δεν είχαμε δει ποτέ τέτοιο περιστατικό, αν και είχαμε ακούσει ανάλογες ιστορίες».