Καζάκος για Βλάχο: Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι μεγαλύτερη

 Καζάκος για Βλάχο: Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι μεγαλύτερη

Στο πλευρό του Πάνου Βλάχου για τον στίχο «σ’ ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» στάθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος και έκρινε ότι «η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης» είναι μεγαλύτερη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε σήμερα (13.02.2024) συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time και εκτός από τον Πάνο Βλάχο, μίλησε και για την απουσία του πατέρα του, Κώστα Καζάκου.

«Από το 1821 και μετά είμαστε μόνιμα κρεμασμένοι στα φουστάνια των ξένων. Δεν θα μας σώσουν οι ξένοι, οι ξένοι θα κάνουν τη δουλειά τους. Στην Ευρώπη είμαστε καρπαζοεισπράκτορες.

Βγάζω το καπέλο στη Μιμή Ντενίση, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Η απουσία του πατέρα μου είναι αισθητή, αλλά δεν γίνεται, προχωράς», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Για τον Πάνο Βλάχο, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος.

Ασχολούμαστε με βλακείες και αφήνουμε τα σημαντικά να περνάνε από μπροστά μας. Είναι γελοίο αυτό! Κρινόμαστε από αυτά που λέμε, από αυτά που κάνουν οι άλλοι, δεν κρύβονται.

Δεν γίνεται να είσαι υπουργός και να είσαι στο απυρόβλητο. Θα έπρεπε σε αυτούς να πέφτει πρώτα ο πέλεκυς. Μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί. Αυτό τους μάρανε, μια άποψη ενός καλλιτέχνη; Δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;».

Για την κόρη του, Τζένη αλλά και τη σχέση του με την τηλεόραση, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε: «Είναι καλή η κόρη μου στην υποκριτική, έχει δρόμο μπροστά της.

Έχω πολύ ωραία σχέση με την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα καταναλωτικό αγαθό και είναι δύσκολο να γίνει τέχνη στα καταναλωτικά αγαθά.

Στο Κόκκινο Ποτάμι δεν έδωσα σημασία στο κομμάτι της αμοιβής».

Σχετικά Άρθρα