Η nvisionist στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ

 Η nvisionist στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ

Η διεθνώς βραβευμένη ελληνική start-up Invisionist, βρέθηκε στο Ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Φεβρουαρίου, μαζί με την αποστολή του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Το Φόρουμ διοργανώθηκε από το Συμβούλιο Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της Τουρκίας (DEiK) και το Enterprise Greece ,με την Invisionist για μία ακόμη φορά το δυναμικό «παρών» σε μία κορυφαία διεθνή εκδήλωση, στηρίζοντας συγχρόνως την προσπάθεια του yπουργείου Εξωτερικών για οικοδόμηση ισχυρών διμερών οικονομικών σχέσεων και επέκταση της Επιχειρηματικής δραστηριότητας της Ελλάδας στην Τουρκία.

Ως μέρος της Επιχειρηματικής Αποστολής της Ελλάδας, η nvisionist είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις τεχνολογικές καινοτομίες της, σε περισσότερους από 150 Τούρκους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, με σκοπό τη συνεργασία για την αξιοποίηση καινοτόμων και «πράσινων» τεχνολογιών για την επίτευξη της απολιγνιτοποίησης και του διεθνούς, πλέον, στόχου του zero emissions.

Συγκεκριμένα, η nvisionist συμμετείχε στην ημερίδα εργασιών και συναντήσεων της DEiK, καθώς και στα B2B Meetings που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσiο του Turkiye-Greece Business Forum.

Εκεί, πραγματοποίησε συναντήσεις και συνομιλίες με εταιρείες από τον χώρο της τεχνολογίας και της ενέργειας, με θέμα την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) και Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning) και τη διερεύνηση πιθανών μελλοντικών συνεργασιών, συμβάλλοντας ενεργά στη σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας.

Παράλληλα, ο CEO της Invisionist, Αναστάσιος Αλέφαντος και ο ο Special Advisor της nvisionist, Βασίλης Ορφανός, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Adnan Polat, Πρόεδρο  του DeiK και του Διοικητικού Συμβουλίου του τουρκικού «κολοσσού» Polat Holding, που
δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στον ενεργειακό τομέα και με τον οποίο συζήτησαν αναφορικά με την επέκταση σχέσεων σε θέματα πράσινης ενέργειας και προστασίας της βιοποικιλότητας.

Παρουσίασαν το nvbird

Ταυτόχρονα, τα στελέχη της nvisionist παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους Τούρκους επιχειρηματίες τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το σύστημα ανίχνευσης nvbird, το οποίο έχει ήδη διακριθεί με 18 βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας παγκοσμίως. Το nvbird αποτελεί μια
πρωτοπόρο, ολοκληρωμένη λύση που βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας με εφαρμογή στην Αιολική Ενέργεια και με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, δίνοντας υπεραξία στην Αιολική Ενέργεια.

Σχετικά Άρθρα