Βίντεο από την ρατσιστική επίθεση Μπέου σε παίκτη της Κηφισιάς -“Η μαιμού…”

 Βίντεο από την ρατσιστική επίθεση Μπέου σε παίκτη της Κηφισιάς -“Η μαιμού…”

Νέα τροπή παίρνει η ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ότι ο δέχθηκε ο Ανδρέας Τεττέι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο από άνθρωπο που βρίσκονταν στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας. Με ανακοίνωση της νωρίς το πρωί ο Βόλος αρνήθηκε κατηγορηματικά το περιστατικό, τονίζοντας: «Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τεττέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυση της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».

Ωστόσο το βράδυ η ΠΑΕ Κηφισιά επανήλθε στο θέμα και σε βίντεο που ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς της ακούγεται πεντακάθαρα ο Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος της ομάδας και δήμαρχος Βόλου να λέει «… μόνος του έπεσε η μαϊμού».

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!”

Το βίντεο ντοκουμέντο:

Σχετικά Άρθρα