Τράκαρε το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης στην Γερμανία

 Τράκαρε το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης  στην Γερμανία

Ατύχημα είχε το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης στην Γερμανία, για την αναμέτρηση απέναντι στην Λειψία, όταν συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Απο το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η γερμανική «Bild» το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης χτυπήθηκε με ένα αυτοκίνητο, καθώς ο οδηγός του αμαξιού δεν είδε το λεωφορείο των «μερένχες».

Το Toyota Avensis υπέστη ζημιές αξίας περίπου 3.000 ευρώ, ενώ το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το πούλμαν της Ρεάλ δεν είναι ακόμη σαφές. Μετά από μια σύντομη στάση, ευτυχώς όλοι οι εμπλεκόμενοι συνέχισαν χωρίς να υποστούν κανένα ατύχημα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης-σύμφωνα με τη Marca-, λόγω της απεργίας στο αεροδρόμιο της Λειψίας αναγκάστηκε να επαναπρογραμματίσει το ταξίδι του για να αποφύγει ένα κλείσιμο που θα την εμπόδιζε να εκπληρώσει τον προγραμματισμό τους για τον αυριανό -πρώτο-αγώνα με τη Λειψία στη φάση των «16» του Champions League. Αντί για την απευθείας πτήση για Λειψία, το αεροπλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης προσγειώθηκε το πρωί στο Ερφούρτ.

Από εκεί, ταξίδεψαν με πούλμαν σε μία διαδρομή άνω των 160 χιλιομέτρων.

«Ένας οπαδός που επειδή βιντεοσκοπούσε το πούλμαν από το αυτοκίνητό του, μπερδεύτηκε. Δεν το προσέξαμε. Οι άνθρωποι που ήρθαν με λεωφορεία πίσω μας το είδαν», ανέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης στη MARCA.

Μετά τις 15:40, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τελικά στο ξενοδοχείο της ομάδας, στο κέντρο της Λειψίας. Στην πλευρά του οδηγού του λεωφορείου, στο ύψος του διπλού άξονα, υπήρχαν καθαρές γρατσουνιές από τη σύγκρουση.

Σχετικά Άρθρα