Θεοχάρης: “Δεν έχω ακούσει κάτι για έκτακτο επίδομα το Πάσχα”

 Θεοχάρης: “Δεν έχω ακούσει κάτι για έκτακτο επίδομα το Πάσχα”

Ξεκίνησε στα κανάλια η κουβέντα για το επίδομα-Πάσχα….Πάντως, ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε πως «δεν έχει ακούσει κάτι».

Ειδικότερα, σε σχετική συνέντευξή του στον Ρ/Σ «Real FM 97,8», ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών δήλωσε: «Οι καλύτερες διαδικασίες στήριξης των εισοδημάτων είναι αυτές που έχουν πιο μόνιμο χαρακτήρα και ήδη έχει αρχίσει η διαβούλευση και η συζήτηση με όλους τους αρμόδιους φορείς για την αύξηση του κατώτατου μισθού που συμπαρασύρει και μια σειρά αυξήσεων συνολικότερα».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι που εγώ έχω ακούσει το έκτακτο επίδομα το Πάσχα να συζητιέται καν. Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε σε ένα σημείο που δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε τα αποτελέσματα του πρώτου μήνα του προϋπολογισμού. Οι υποχρεώσεις αυτής της χρονιάς είναι δημοσιονομικής προσαρμογής. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να δούμε εάν υπάρχουν περιθώρια και σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι τα αξιοποιεί όταν υπάρχουν τα περιθώρια, αλλά ακόμα δεν έχουμε καν τα στοιχεία του Ιανουαρίου. Νομίζω ότι κινούμαστε στο πλαίσιο του προϋπολογισμού και ελάχιστα καλύτερα, όχι κάτι όμως που δημιουργεί προσδοκίες για πολύ μεγάλες υπερβάσεις».

Σχετικά Άρθρα