ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση Μουτζούρη σε Κασσελάκη

 ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση Μουτζούρη σε Κασσελάκη

«Ο χυδαίος και προκλητικά ομοφοβικός λόγος του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Μουτζούρη δεν έχει θέση στη δημόσια σφαίρα και είναι απόλυτα καταδικαστέος.» Το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε απερίφραστα διά του εκπροσώπου του τη χυδαία επίθεση του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κων. Μουτζούρη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, σε ανάρτησή του τόνισε:

«Ο χυδαίος και προκλητικά ομοφοβικός λόγος του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Μουτζούρη δεν έχει θέση στη δημόσια σφαίρα και είναι απόλυτα καταδικαστέος. Ο αγώνας για μια κοινωνία ισότητας χωρίς διακρίσεις και μισαλλοδοξία είναι διαρκής και δεν ανέχεται τέτοιου είδους εκφράσεις».

Οι αθλιότητες Μουντζούρη

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης έχει ιστορικό ρατσιστικών δηλώσεων, αλλά η χυδαία ομοφοβική επίθεση του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ξεπέρασε κάθε όριο.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε ταβέρνα της Λέσβου, ο Κώστας Μουτζούρης πήρε το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στις περιφερειακές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Και ενώ φάνηκε ότι θα εκφωνούσε μια τυπική ευχαριστήρια ομιλία, ο περιφερειάρχης πήρε την πάσα από το ακροατήριο και μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη με εκφράσεις που προκαλούν ντροπή.

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός». Όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», ο Κώστας Μουτζούρης απάντησε «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!».

Δυστυχώς το ακροατήριο του Κώστα Μουτζούρη το βρήκε πολύ αστείο και χειροκρότησε θερμά τον περιφερειάρχη.

Σχετικά Άρθρα