Ο Πορτοσάλτε προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Πάνου Βλάχου

 Ο Πορτοσάλτε προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Πάνου Βλάχου

Ο Άρης Πορτοσάλτε ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Πάνου Βλάχου για το σχόλιό του “Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε”.

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος: «Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγω και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επι γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Το βίντεο του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε αντιδράσεις

Τους στίχους του Πάνου Βλάχου δημοσίευσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο X στην οποία έγραψε «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Σχετικά Άρθρα