Νέος συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Περιείχε βόμβα ο φάκελος στα δικαστήρια με στόχο την πρόεδρο Εφετών

 Νέος συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Περιείχε βόμβα ο φάκελος στα δικαστήρια με στόχο την πρόεδρο Εφετών

Εκρηκτικό μηχανισμό περιείχε ο φάκελος που στάλθηκε σε γραφείο δικαστή στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και σήμανε συναγερμό το μεσημέρι της Δευτέρας. Μετά την εντολή για εκκένωση του κτηρίου, ο φάκελος πέρασε από το X-Ray μηχάνημα, όπου διαπιστώθηκαν μεταλλικά ευρήματα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και ειδικός σκύλος της Κ-9 και προέκυψε ότι στον φάκελο υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο φάκελος προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης ενώ μόλις έγινε αντιληπτό το ύποπτο περιεχόμενο, ενημερώθηκαν άμεσα οι Αρχές και τα Δικαστήρια εκκενώθηκαν.

Πληροφορίες της Voria αναφέρουν πως η ίδια η πρόεδρος παραξενεύτηκε με τον φάκελο που έφτασε στην αλληλογραφία της, ζητώντας να ελεγχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, o φάκελος ήταν παγιδευμένος και θα εκρήγνυτο μόλις τον άνοιγε ο παραλήπτης του καθώς περιείχε -ικανή για να σκοτώσει- ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας. Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προχώρησαν στην εξουδετέρωση της βόμβας.

Σχετικά Άρθρα