Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα – Πληροφορίες για νεκρό – “Ταμπουρωμένος” ο δράστης

 Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα – Πληροφορίες για νεκρό – “Ταμπουρωμένος” ο δράστης

Κλήσεις για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα δέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ, όπου ο δράστης(ένας Αιγύπτιος που είχε απολυθεί) αφού πυροβόλησε υπαλλήλους ταμπουρώθηκε στο κτίριο. Στις 11.15 έγινε επέμβαση των ΕΚΑΜ, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και δτο τραυματίες.

Δράστης είναι ένας πρώην εργαζόμενος, αιγυπτιακής καταγωγής, που έχει απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία και φέρεται να είναι οπλισμένος με καραμπίνα.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.

Παράλληλα, το ΕΚΑΒ παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα.

Στην περιοχή έχουν σταλεί δύο κινητές μονάδες, που αναμένουν να τελειώσει η επιχείρηση της αστυνομίας για να μπορέσουν να μπουν στο κτίριο και να περιθάλψουν τα θύματα. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα