Μαξίμου: Αύριο στις 12 η συνάντηση Μητσοτάκη -Αγροτών

 Μαξίμου: Αύριο στις 12 η συνάντηση Μητσοτάκη -Αγροτών

Λίγες ώρες έμειναν για την κρίσιμη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των εκπροσώπων των αγροτικών μπλόκων. Από την εξέλιξη του διαλόγου θα κριθεί άλλωστε το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων και μπλόκων.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 12:00, με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων των αγροτών, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με το Προεδρείο της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι εκ μέρους της κυβέρνησης στις αυριανές συνομιλίες με τους αγρότες θα είναι επίσης οι αρμόδιοι υπουργοί Λευτέρης Αυγενάκης, Θεοδωρος Σκυλακάκης, Θάνος Πετραλιάς, Χρήστος Τριαντόπουλος και από το Μαξίμου οι Γιάννης Μπρατάκος, Σταύρος Παπασταύρου, Άκης Σκέρτσος, Μάκης Βορίδης, Παύλος Μαρινάκης και ο κ. Λυκουρεντζος από τον ΕΛΓΑ.

Από την πλευρά των αγροτών, στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβούν 15 αγρότες. Η αντιπροσωπεία τους θα αποτελείται από 6 αγρότες από την Μακεδονία, 6 από τη Θεσσαλία, 2 από την Στερεά Ελλάδα και 1 από την Πελοπόννησο.

Πιο συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους: Σωκράτης Αλειφτήρας (εκπρόσωπος Τύπου της Αγροτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας), Διαμαντής Διαμαντόπουλος (πρόεδρος του Πανσεραϊκού Αγροτικού Συλλόγου), Κωνσταντίνος Καναβίδης (Έβρος), Σάββας Κεφαλάς (πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς), Νίκος Κούτρας, Χρήστος Λυγδής (Φθιώτιδα), Ρίζος Μαρούδας (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας), Γιάννης Παναγής (αντιπρόεδρος Πανσεραϊκού Αγροτικού Συλλόγου), Χρήστος Πάντζιος (Αλμυρός), Ευάγγελος Παπαγιαννούλης (Κιλελέρ), Γιάννης Σδράλης (Τρίκαλα), Γιώργος Σιδηρόπουλος (Πέλλα), Κώστας Τζέλλας (Καρδίτσα), Χρήστος Τσιπέλης (Ορμύλια Χαλκιδικής), Κώστας Χατζηπαραδείσης (Λαγκαδάς).

Σχετικά Άρθρα