Γλυφάδα: Νεκρός ο δράστης των πυροβολισμών-Έγινε επέμβαση των ΕΚΑΜ στη ναυτιλιακή

 Γλυφάδα: Νεκρός ο δράστης των πυροβολισμών-Έγινε επέμβαση των ΕΚΑΜ στη ναυτιλιακή

Νεκρός εντοπίστηκε ο Αιγύπτιος δράστης της ένοπλης επίθεσης σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αιγύπτιος που εντοπίστηκε στο υπόγειο του κτηρίου, έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Ο νεκρός Αιγύπτιος ήταν ένας πρώην εργαζόμενος, αιγυπτιακής καταγωγής, που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια ανέβηκε στους άλλους ορόφους, πυροβολώντας τους συναδέλφους του.

Ίσως να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό ασφαλείας, καθώς δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ. Μόλις εισήλθε, άρχισε να πυροβολεί στους διαδρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλικιωμένο άντρα, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

Σχετικά Άρθρα