Coldplay: Κανονικά οι συναυλίες τους στο ΟΑΚΑ – Ο πρωθυπουργός το ανακοίνωσε με ένα δικό τους τραγούδι

 Coldplay: Κανονικά οι συναυλίες τους στο ΟΑΚΑ – Ο πρωθυπουργός το ανακοίνωσε με ένα δικό τους τραγούδι

Τη διεξαγωγή των προγραμματισμένων για τις 8 και 9 Ιουνίου συναυλιών στο ΟΑΚΑ του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay ανακοίνωσε, ουσιαστικά, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησης στα social media με την ανασκόπηση της εβδομάδας.

Καθώς οι εργασίες στο Ολυμπιακό συγκρότημα προχωρούν, ο πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη αναφορά, μην κρύβοντας μάλιστα ότι και ο ίδιος είναι φαν του βρετανικού συγκροτήματος:

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους. Καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!».

Σχετικά Άρθρα