“Σφάχτηκαν” on air Τζίμα Πρετεντέρης για τα επεισόδια στη Νομική (vid)

 “Σφάχτηκαν” on air Τζίμα Πρετεντέρης για τα επεισόδια στη Νομική (vid)

Τα επεισόδια στη Νομική μετά το συλλαλητήριο ήταν η αφορμή για να αντιδράσει ο Γιάννης Πρετεντέρης και να συγκρουστεί (ακόμη μια φορά) με τη Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ενώ η Βελίκα Καραβάλτσιου ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ από το κέντρο της Αθήνας, κλείνοντας με αναφορά στους 10 εγκλωβισμένους πολίτες σε πάρκινγκ, ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ρώτησε «τους βγάλανε τους κουκουλοφόρους από μέσα; Γιατί δεν κατάλαβα. Οι κουκουλοφόροι είναι ακόμη μέσα και πετάνε πράγματα;».

«Μέχρι πριν λίγα λεπτά τους βλέπαμε στα παράθυρα να κάνουνε ρίψη αντικειμένων», απάντησε η ρεπόρτερ και συνέχισε ο Γιάννης Πρετεντέρης σε έντονο ύφος: «Δηλαδή μου λες τώρα σοβαρά ότι μέσα στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει κτίριο όπου είναι μέσα κουκουλοφόροι και βγαίνουνε και πετάνε ό,τι θέλουνε;».

Η Ράνια Τζίμα του απάντησε: «προφανώς γίνεται μια λελογισμένη επιχείρηση». «Τι λελογισμένη;» τη ρώτησε. Η παρουσιάστρια τότε αντέδρασε: «οπότε τι προτείνεις τότε Γιάννη; Να μπούνε μέσα τα ΜΑΤ;».

«Προφανώς. Όταν ο άλλος πετάει μολότοφ να μπούνε. Όταν γίνεις πρύτανης να μην τους βάζεις», είπε στην Ράνια Τζίμα η οποία απάντησε: «προφανώς και δεν διεκδικώ κάτι τέτοιο. Προφανώς και η αστυνομία κάτι υπολογίζει για να μην κάνει αυτή την κίνηση».

Ο Γιάννης Πρετεντέρης συνέχισε λέγοντας: «εγώ δεν ξέρω τι υπολογίζει, εγώ ξέρω πως σε μία πρωτεύουσα υπάρχει ένα κτίριο στο οποίο μέσα είναι κουκουλοφόροι που πετάνε μολότοφ στους αστυνομικούς, στους περαστικούς, στους δυστυχείς εγκλωβισμένους των πάρκινγκ. Τελεία».

Σχετικά Άρθρα