Κρήτη: Έχασε την μάχη ο -δύο ετών- Νικόλας που τραυματίστηκε σε τροχαίο

 Κρήτη: Έχασε την μάχη ο -δύο ετών- Νικόλας που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο μικρός Νικόλας, το δύο ετών αγοράκι, που νοσηλευόταν από τις 28 Ιανουαρίου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στις στροφές της Λυγαριάς Ηρακλείου στην Κρήτη.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε το άτυχο αγοράκι, με τη μητέρα και τη γιαγιά του, συγκρούστηκε με βαν, που οδηγούσε 38χρονος άνδρας, το οποίο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ΙΧ.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο μικρός Νικόλας

Από τη σύγκρουση είχε τραυματιστεί σοβαρά το δυο ετών παιδί και η 59χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν και η οδηγός του οχήματος, που επίσης εξέπνευσε πριν από λίγες ημέρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Ελαφρύτερα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε τραυματιστεί η μητέρα του αγοριού.

Η 59χρονη γιαγιά ήταν επίσης μητέρα του γνωστού σεφ Στάθη Αυγουστάκη.

«Η μητέρα μου πήγαινε με το ανιψάκι και τη νύφη μου να δουν την αδελφή μου. Καθώς πήγαιναν, έπεσε ένα φορτηγό πάνω τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και τους σκότωσε. Η μητέρα μου έφυγε με εσωτερική αιμορραγία και τώρα περιμένουμε να δούμε το ανιψάκι μου πώς θα πάει. Είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή του. Το έχουν διασωληνωμένο, από ώρα σε ώρα μπορεί να φύγει κι αυτό. Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», είχε πει ο Στάθης Αυγουστάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στις 31 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε χθες στο Cretalive, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι γιατροί ανέλαβαν τον εξαιρετικά δύσκολο καθήκον και ενημέρωσαν τους γονείς ότι η κατάσταση του παιδιού είναι μη αναστρέψιμη.

Πώς έγινε το τροχαίο στη Λυγαριά

Ένα μίνι βαν, υπό άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 59χρονη γιαγιά, η 30χρονη νύφη της και το εγγονάκι της.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού. Βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το μωρό, ενώ επίσης με τραύματα αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 30χρονη μητέρα του αγοριού.

Ο 38χρονος οδηγός του βαν ισχυρίστηκε ότι ένα ζώο τον ανάγκασε να πατήσει απότομα φρένο και λόγω της καταρρακτώδους βροχής βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Σχετικά Άρθρα