Εκνευρισμός Μαρινάκη on air για το καταδικαστικό ψήφισμα της Ευρωβουλής: “Είστε εντεταλμένος” (vid)

 Εκνευρισμός Μαρινάκη on air για το καταδικαστικό ψήφισμα της Ευρωβουλής: “Είστε εντεταλμένος” (vid)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσκεκλημένος στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στο καταδικαστικό ψήφισμα της Ευρωβουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ είπε ότι υπάρχει πλέον κίνδυνος περικοπής των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Ο Παύλος Μαρινάκης, κάποια στιγμή εκνευρίστηκε απειλώντας ότι θα αποχωρήσει. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει για τον διευθυντή του pontiki.gr: «Ο κ. Μακρυγιάννης έχει έρθει σήμερα εντεταλμένος».

«Δεν είναι καταδίκη από την Ευρώπη, είναι ένα πολιτικό ψήφισμα και έχει στόχο την Ελλάδα» έλεγε και ξαναέλεγε σε έξαλλη πολλές φορές κατάσταση.

«Είναι ένα πολιτικό παιχνίδι που παίζεται κατά της Ελλάδας. Να σας θυμίσω πόσες φορές έχουν επιτεθεί στην χώρα. Έχουμε βαρύγδουπος τίτλους για καταδίκη της Ελλάδας, όμως δεν έχουμε καταδίκη παρά ένα ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο. Η κυρία από την Ολλανδία που πρωταγωνιστεί δεν ψάχνει απλώς κόμμα, αλλά ψάχνει χώρα για να κατέβει ως υποψηφία ευρωβουλευτής» είπε για την Σόφι ιν’τ Βελντ, την Ολλανδή ευρωβουλευτή και εισηγήτρια της επιτροπής PEGA.

Ο Παύλος Μαρινάκης επιτέθηκε κατά των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, αν και δεν έκανε καμία αναφορά στο γεγονός ότι αυτό έλαβε μεγάλη πλειοψηφία 330 ψήφων μεταξύ των οποίων και 6 βουλευτών του ΕΛΚ.

«Οι Έλληνες ευρωβουλευτές, που ψηφίστηκαν από τους Έλληνες πολίτες, έβαλαν το μικροκομματικό συμφέρον τους πάνω από το συμφέρον της χώρας μας» κραύγαζε. «Στο άρθρο 22 το ψήφισμα ζητάει το μπλοκάρισμα ή την περιστολή ή τον περιορισμό της χρηματοδότησης της Ελλάδας από την ΕΕ. Έλληνες ευρωβουλευτές ζήτησαν να μην έρθουν ευρωπαϊκά κονδύλια στην Ελλάδα, θέτουν σε αμφισβήτηση της χρηματοδότηση της Ελλάδας, με αυτά που συκοφαντικά εκείνοι λένε ότι πρέπει να κάνει η Ελλάδα και όχι με όσα ισχύουν», ισχυρίστηκε.

«Υπάρχει η ετήσια έκθεση της ΕΕ» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Λέει η τελευταία έκθεση του Ιουλίου ότι έχει κάνει πρόοδο η Ελλάδα, με βάση το πλαίσιο που υιοθετήθηκε μετά το 2019» υποστήριξε, ενώ επανέλαβε το επιχείρημα ότι στην Ελλάδα έχουμε πολλά ΜΜΕ και ότι «υπάρχουν και ακραία πρωτοσέλιδα και κυκλοφορούν όλα στην Ελλάδα». Όσο για τις αγωγές SLAPP, είπε πως «ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει αγωγή και είναι εν δυνάμει εναγόμενος».

Σχετικά Άρθρα