Δούκας σε Μητσοτάκη:”Αυτούς υπερασπίζομαι”

 Δούκας σε Μητσοτάκη:”Αυτούς υπερασπίζομαι”

Απάντηση στην επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τα δημόσια ακίνητα της Αθήνας, έδωσε ο δήμαρχος της πόλης, Χάρης Δούκας.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε από το βήμα της Βουλής προκαλώντας την οργή του Ανδρουλάκη, ότι ο Χάρης Δούκας δεν έχει κάνει ενέργειες για τις καταλήψεις.

«Οι άστεγοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, η κοινωνία των πολιτών. Αυτές είναι οι συλλογικότητες τις οποίες υπερασπίζομαι και λυπάμαι, πραγματικά, για την ειρωνική αντιμετώπισή τους από τον πρωθυπουργό στη Βουλή» απάντησε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά τα κλειστά ακίνητα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια που κάνω, τις σχετικές συζητήσεις που είχα με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη, αλλά και τη δημόσια τοποθέτησή μου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων» σημείωσε και κατέληξε:

«Αντί, λοιπόν, να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες τον καλώ να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών».