Καμίλα: Η πρώτη δήλωση για Κάρολο μετά την διάγνωση με καρκίνο

 Καμίλα: Η πρώτη δήλωση για Κάρολο μετά την διάγνωση με καρκίνο

Προσερχόμενη σε ειδική τελετή το βράδυ της Πέμπτης (8/2) η Βασίλισσα Καμίλα αναφέρθηκε στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται ο Βασιλιάς Κάρολος. Είναι η πρώτη δήλωση που κάνει για το θέμα, αφότου το Παλάτι ανακοίνωσε ότι ο Κάρολος έχει καρκίνο. Η 76χρονη Καμίλα εμφανίστηκε με καλή διάθεση στον καθεδρικό ναό του Σόλσμπερι και φάνηκε να έχει ένα γενναίο βλέμμα στο πρόσωπό της, παρά τις δύσκολες στιγμές για τη βασιλική οικογένεια, όπως μετέδωσε η Sun.

Η Καμίλα μίλησε για τον Κάρολο στην εκδήλωση και είπε: «Τα πάει εξαιρετικά καλά υπό συνθήκες. Είμαστε πολύ συγκινημένοι από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα».

Η μουσική βραδιά πραγματοποιείται για το έργο τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των The Wiltshire Bobby Van Trust, The Wiltshire Air Ambulance, Community First – Youth Action Wiltshire και των φιλανθρωπικών οργανώσεων του συντάγματος των The Grenadier Guards και The Rifles.

Στη συναυλία μετέχει ο βραβευμένος πιανίστας Rupert Egerton-Smith, ο οποίος εμφανίζεται δίπλα στους The Band of The Grenadier Guards και The Band and Bugles of The Rifles.

Ο πρεσβευτής του Wiltshire Air Ambulance, Paul Martin, φιλοξενεί την εκδήλωση για τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν για τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η εμφάνιση της Καμίλα σηματοδοτεί την πρώτη της δημόσια δήλωση μετά την είδηση ​​του καρκίνου του Βασιλιά Καρόλου, τη Δευτέρα.

Σχετικά Άρθρα