Χριστοδουλάκης για την συμμετοχή του στην εκδήλωση με Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου: “Τα μυθεύματα τα χαρίζω σε όσους έχουν σκοπιμότητες”

 Χριστοδουλάκης για την συμμετοχή του στην εκδήλωση με Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου: “Τα μυθεύματα τα χαρίζω σε όσους έχουν σκοπιμότητες”

Απάντηση στην κριτική που του ασκείται από το ΠΑΣΟΚ για την συμμετοχή του στην εκδήλωση της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου με τους Διονύση Τεμπονέρα και Έφη Αχτσιόγλου έδωσε σήμερα ο βουλευτής Μανώλης Χριστοδουλάκης με συνέντευξή του στο Action24.

Τι είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ:

Έχω μία άποψη καθαρή και δεν κάνω πίσω. Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τα βήματα του για να ανακτήσει τους χαμένους του συσχετισμούς, και θα συνεχίσει να το κάνει νικηφόρα, προκειμένου να παρουσιάσει μία εναλλακτική αντιπρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ.

Για να είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται αυτή η διαδικασία, πρέπει όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όχι μόνο να δεχόμαστε, αλλά να διεκδικούμε να λέμε τις θέσεις και τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ παντού. ΠΑΝΤΟΥ. Από τη λαϊκή αγορά, το καφενείο, την τηλεόραση, τη Βουλή και οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται στον δημόσιο διάλογο. Εγώ με κάθε ευκαιρία αυτό κάνω και θα κάνω.
Θα μεταφέρω το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ παντού, να το ακούσουν όλοι.

Ήμουν στα πολύ δύσκολα, είμαι, και θα συνεχίσω να είμαι στρατιώτης της παράταξης.
Και για όσους προβληματίζονται από τις «ερωτήσεις» χωρίς να ακούσουν καν τις απαντήσεις, θα την ακούσουν από εμένα.

«Απέναντι στο Μητσοτάκη ποιος;»
Μα προφανώς το #ΠΑΣΟΚ και ο Ν. Ανδρουλάκης.

Τα «φαντασιακά» και τα μυθεύματα τα χαρίζω σε όσους έχουν σκοπιμότητες. Δεν με αφορούν και δεν με αφορούσαν ποτέ

Σχετικά Άρθρα