Ρέθυμνο/Βιασμός 14χρονης: Καταθέτουν αύριο οι κατηγορούμενοι

 Ρέθυμνο/Βιασμός 14χρονης: Καταθέτουν αύριο οι κατηγορούμενοι

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης στον Μυλοπόταμο Κρήτης. Οι βιασμοί του κοριτσιού ξεκίνησαν όταν ήταν 12 ετών και συνεχίζονταν μέχρι πριν μερικές ημέρες, όταν και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε 38χρονο άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν. Πάνω στο 15χρονο σήμερα κοριτσάκι φέρεται να έχουν ασελγήσει περισσότερα από 12 άτομα.

Έτσι, η ανακρίτρια κάλεσε αύριο να καταθέσουν κάποιοι εκ των 12 ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση. Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, η 14χρονη αναμένεται να καταθέσει τη Δευτέρα στις Αρχές.

Σχετικά με την αυτοκτονία του πατέρα της, συγγενείς αναφέρουν ότι δεν μπόρεσε να αντέξει, ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα, ότι δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει.

Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι και το κινητό της 15χρονης

Στις αρχές Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του κοριτσιού όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της και τον πατέρα της. Τότε φέρεται να έμαθε ο 50χρονος για όσα βίωνε η κόρη του και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του αυτοκτονώντας μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στο σημείωμά που άφησε έγραφε ότι δεν μπορεί να αντέξει όλα αυτά που έμαθε για το παιδί του, ενώ ζητούσε να ψάξουν το κινητό της 15χρονης για να μάθουν την αλήθεια.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνει λοιπόν το κινητό της ανήλικης κοπέλας. Οι Αρχές βρήκαν πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών, με πολλούς ακόμα άνδρες που ζητούσαν να κλείσουν μαζί της ερωτικό ραντεβού.

Όπως είναι γνωστό ήδη στην δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα και ένας 38χρονος Πακιστανός, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί ενώ ο ίδιος είναι στη φυλακή για διαφορετική υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο 38χρονος εργαζόταν και για τον πατέρα της 14χρονης στα χωράφια.

Τι λέει 19χρονος κατηγορούμενος

Ένας 19χρονος ο οποίος είναι στους 12 εμπλεκόμενους στην υπόθεση μίλησε στο Star λέγοντας πως έβγαινε με την 15χρονη και ουδέποτε υπήρξε πληρωμή.

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα