Κτηνωδία στη Σαλαμίνα: Κρέμασαν σκύλο σε κολώνα (σκληρές εικόνες)

 Κτηνωδία στη Σαλαμίνα: Κρέμασαν σκύλο σε κολώνα (σκληρές εικόνες)

Ένα σκυλί στη Σαλαμίνα βρέθηκε κρεμασμένο σε κολώνα και με σκουλήκια στα μάτια, στη μύτη και στο στόμα. Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου. Η Βικτώρια Στρατηγού, πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Καρδιά», μίλησε στο star και περιέγραψε την νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου αρνείται ότι είναι δικό του για να αποποιηθεί τις ευθύνες. Μάλιστα η κα. Στρατηγού αναφέρει ότι στην αποκάλυψη ήταν μπροστά και ένα μικρό παιδάκι του δημοτικού.

Αναλυτικά είπε:

«Άλλη μία κακοποίηση στο νησί μας. Ενημερωθήκαμε για τον απαγχονισμό του σκύλου, πήγαμε στο σημείο, καλέστηκε το 100, ενώ ο ιδιοκτήτης αρνείται πως είναι δικό του.

Το ζώο είναι, όμως δεσποζόμενο, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες. Ο σκύλος είχε οδηγό και περιλαίμιο, πράγμα που δεν έχουν τα αδέσποτα. Ο ιδιοκτήτης αρνείται ότι είναι δικό του, για να αποποιηθεί τις ευθύνες, ενώ ο σκύλος φαίνεται πως έχει από μέσα προς τα έξω και ο οδηγός του ήταν μέσα στον χώρο.

Μπήκαμε μαζί με την αστυνομία στον χώρο του και οι συνθήκες είναι τραγικές, καθώς μέσα υπήρχαν αρκετά ζώα όλων των ειδών. Χήνες, κότες, κατσίκια, αρνιά, κουνέλια σε άθλιες συνθήκες και μέσα στον χώρο βρέθηκε μία νεκρή κότα σε αποσύνθεση. Το πιο τρομακτικό είναι ότι υπήρχε ένα παιδί του δημοτικού και δεν είχε καμία αντίδραση για τα όσα γίνονταν.

Έχουμε κινηθεί νομικά, έχουμε κάνει καταγγελία, αυτός ο άνθρωπος αφέθηκε, πρέπει να περάσει τη διαδικασία του αυτόφωρου και δεν ξέρω γιατί δεν την πέρασε. Μας είπε η αστυνομία ότι τα ζώα θα περάσουν από ιατροδικαστή στην Αγία Παρασκευή και μάθαμε πως τα ζώα τα έστειλε η αρμόδια υπηρεσία του δήμου μας, τα πήγε στο ΔΙΚΕΠΑΖ.

Δεν έχουν πάρει απαντήσεις γιατί πήγαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ. Πήγαν ως αδέσποτα; για καύση; για νεκροτομή; Γιατί πήγαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ. Ο κύριος αυτός, όταν ήρθε η αστυνομία στη Σαλαμίνα, επικαλέστηκε γνωστό αστυνομικό, ρωτώντας για το πότε έχει βάρδια ο τάδε.»

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

kakopoiisizoou_censored_05bdd.jpg

Σχετικά Άρθρα