Κικίλιας: Απαντά με μηνύσεις και αγωγές σε χρήστες social media

 Κικίλιας: Απαντά με μηνύσεις και αγωγές σε χρήστες social media

Με μήνυση και αγωγή απαντάει σε συγκεκριμένους χρήστες των social media ο Βασίλης Κικίλιας καθώς όπως ανέφερε αραδιάζουν με θράσος ψευδή στοιχεία εις βάρος του. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, είδε μια σειρά από λογαριασμούς χρηστών στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) να διακινούν πανομοιότυπο κείμενο στο οποίο αναφέρεται τα εξής:

«Έλληνες-κορόιδα, γνωρίζει ένας από εσάς να μας πει εάν ο Βασίλης Κικίλιας κέρδισε το ΛΟΤΤΟ ; Ρωτάω διότι, σε 7 χρόνια από 1 ακίνητο που είχε τα έκανε 27 τα ακίνητα χωρίς ΔΑΝΕΙΑ Τα εισοδήματα από 87.000 σε 1.700.000 ευρώ Οι καταθέσεις από 23.000 ευρώ έγιναν 1.250.00 ευρώ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Μετά από αυτό, ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές εναντίον τους και δηλώνοντας πως «η Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για καρκινοπαθή παιδιά». Μάλιστα συμπεριέλαβε και τους επίμαχους λογαριασμούς του X που διακίνησαν την επίμαχη ανάρτηση.

Η ανάρτηση Κικίλια:

« Όταν διατυπώνονται τέτοιες «απορίες» αραδιάζοντας με θράσος ψευδή στοιχεία, τότε αρχίστε εσείς να παίζετε ΛΟΤΤΟ. Θα το χρειαστείτε σίγουρα μετά τη μήνυση και την αγωγή. H Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για τα καρκινοπαθή παιδιά, για να βγει κι ένα καλό από αυτή την αθλιότητα.

Ανάμεσα στους χρήστες που διακινούσαν το κείμενο, είναι η γνωστή «Πεν Νταλαούρα».

Σχετικά Άρθρα