Γεωργία: Σοκαριστικό βίντεο με πτώση αερόστατου- τρεις νεκροί

 Γεωργία: Σοκαριστικό βίντεο με πτώση αερόστατου- τρεις νεκροί

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το αερόστατο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σήμερα σε ηλεκτροφόρα καλώδια κοντά στο χωριό Ασούρετι, στην ανατολική Γεωργία. Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media προκαλεί σοκ.

Όπως μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας, το αερόστατο τύπου Cameron Z-315 προσέκρουσε σε καλώδια υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να υποστούν ηλεκτροπληξία. Τα θύματα εντοπίστηκαν απανθρακωμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γεωργιανής τηλεόρασης.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media προκαλεί σοκ. Σε αυτό φαίνεται το αερόστατο να έχει πάρει τρελή πορεία. Χτυπά στο έδαφος αλλά ξανασηκώνεται μερικά μέτρα, μέχρι να ξαναπάρει και πάλι μεγάλη κλήση. Στη συνέχεια η φωτιά που το σήκωνε δυναμώνει, και λόγο της κλίσης και του αέρα πηγαίνει όλη πάνω στους ανθρώπους. Τελικά διαλύεται εντελώς.

Το αερόστατο είχε απογειωθεί από το Πότι με προορισμό τον εθνικό δρυμό Βασλοβάνι, στο πλαίσιο προετοιμασίας για την κατάρριψη ρεκόρ Γκίνες, αναφέρουν δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης στη Γεωργία. Για τον σκοπό αυτόν, στο αερόστατο είχε επιβιβαστεί ο εικονολήπτης του δικτύου Imedi Μίσο Μπιτζινασβίλι, ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις ανθρώπους που βρήκαν τραγικό θάνατο.

Σχετικά Άρθρα