Φορτισμένος ο Κανάκης – Πέθανε η Βίκυ Παραρά ακριβώς 27 χρόνια μετά τον θάνατο του αδελφού της Αντώνη

 Φορτισμένος ο Κανάκης – Πέθανε η Βίκυ Παραρά ακριβώς 27 χρόνια μετά τον θάνατο του αδελφού της Αντώνη

Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξεκίνησε την εκπομπή εντελώς διαφορετικά από το συνηθισμένο, αφού θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές μία θλιβερή είδηση.

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εσάς στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα ορισμένες φορές, στα οποία πραγματικά τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν έχουμε και καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αλλά όλο τέτοια πράγμα ακούμε τον τελευταίο καιρό», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη (Παραρά), που συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι «έφυγε» από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα», αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης σοκαρισμένος.

«Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου – όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε – στην οικογένεια… στη μητέρα τους, την Αριάδνη… Αριάδνη, τι να σου πω; Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε την πάσα για την έναρξη του Ράδιο Αρβύλα.

Σχετικά Άρθρα