Βουλή: Η συγκινητική εξομολόγηση Μπάρκα, η επίθεση στο ΚΚΕ και τα “συγχαρητήρια” Χρηστίδη

 Βουλή: Η συγκινητική εξομολόγηση Μπάρκα, η επίθεση στο ΚΚΕ και τα “συγχαρητήρια” Χρηστίδη

Συγκίνησε ο Κώστας Μπάρκας αναφερόμενος στις προσπάθειες που κατέβαλαν μαζί με τη σύζυγό του για να αποκτήσουν παιδί. «Είχαμε αδυναμία τεκνοποίησης, λόγω δικού μου προβλήματος, όχι της γυναίκας μου», είπε και πρόσθεσε πως απευθύνθηκαν σε ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

«Και επειδή δεν υπήρχε η δυνατότητα, λόγω του δικού μου προβλήματος, της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που τελικά πέτυχε, είχαμε σκεφτεί να απευθυνθούμε και σε τράπεζα σπέρματος, που υπάρχει μικρή πιθανότητα», είπε και επιτέθηκε στο ΚΚΕ για τη στάση που τηρεί απέναντι στο νομοσχέδιο, αλλά και τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ που επικαλούνται την εκκλησία.

«Σας μιλάει, για σας μιλάει ένας άνθρωπος που κατά τα άλλα είναι πολύ συντηρητικός. Αν “googlαρετε” τώρα, λίγο, αν κάνετε google τώρα, θα δείτε ότι είμαι παντρεμένος με παπά και με κουμπάρο σε εκκλησία, παρουσία μητροπολίτη, με ένα παραδοσιακό γάμο».

«Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Είναι γυναίκες, είναι ζευγάρια, είναι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν γονείς, έχουν την ανάγκη να νιώσουν γονείς. Μην κρύβεστε πίσω από συντηρητισμούς, από επαρχιωτισμούς, από πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία αναφορά. Καθίσατε και γράψατε 12 σελίδες, η Κεντρική Επιτροπή, για να γράψετε αυτά τα πράγματα που τα χρησιμοποιεί ο Βορίδης ως επιχειρήματα;», κατέληξε.

Στην προσωπική εξομολόγηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του ο Παύλος Χρηστίδης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ, δίνει συγχαρητήρια στον Κώστα Μπάρκα καθώς αναγνωρίζει ότι «δεν είναι εύκολο να τα πεις αυτά».

Σχετικά Άρθρα