Ρέθυμνο/Βιασμός 14χρονης: Ο πατέρας πριν αυτοκτονήσει άφησε σημείωμα

 Ρέθυμνο/Βιασμός 14χρονης: Ο πατέρας πριν αυτοκτονήσει άφησε σημείωμα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 14χρονης κοπέλας όταν ήταν 12 από δώδεκα άνδρες. Το ανήλικο κορίτσι βιαζόταν συνολικά κατ’ εξακολούθηση από δώδεκα άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 38 ετών, όλοι κάτοικοι από τον Μυλοπόταμο, την περιοχή από όπου ήταν και το κορίτσι. Αρκετοί ήταν ελληνικής καταγωγής και άλλοι από την Ασία και Βαλκανικές πόλεις.

Μέχρι στιγμής από τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Ρεθύμνου και από τα τηλέφωνα που έγιναν δεν προκύπτει κάποια οικονομική συναλλαγή για να εκμεταλλεύονται σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.

Σοκ προκαλεί ότι ο άνδρας που αυτοκτόνησε πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό μου με φιάλες υγραερίου, με αρχικά Β.Λ. ήταν ο πατέρας της 14χρονης, ο οποίος φέρεται να γνώριζε για τους βιασμούς της κόρης του. Ο άνδρας είχε αφήσει σημείωμα, το οποίο είναι ακόμα άγνωστο τι έγραφε όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο στοιχείο ώστε να έχουν οι Αρχές εικόνα για το αν η αυτοκτονία συνδέεται με την αποκάλυψη για τους βιασμούς της κόρης του. Ο άνδρας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ αντιμετώπιζε και δυσκολίες στη σχέση του με τη μητέρα της 14χρονης.

Το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι περισσότερες σεξουαλικές πράξεις γίνονταν με τη συναίνεση της ενώ βιάστηκε μόνο από δύο άνδρες.

Σχετικά Άρθρα