Αλλαγές στον Ολυμπιακό:Ήρθε ο Κοβάσεβιτς, έφυγε ο Άλβες, αναβάθμιση Καρεμπέ

 Αλλαγές στον Ολυμπιακό:Ήρθε ο Κοβάσεβιτς, έφυγε ο Άλβες, αναβάθμιση Καρεμπέ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Μία μέρα μετά την ήττα των ερυθρόλευκων από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη αθλητικού διευθυντή. Ο 50χρονος Σέρβος επιστρέφει στους ερυθρόλευκους, αντικαθιστώντας τον Πέδρο Άλβες, ο οποίος ήταν ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μέχρι πρότινος. Μαζί με τον Πορτογάλο παρελθόν αποτελούν και οι συνεργάτες του.

Ο Κοβάσεβιτς θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Κριστιάν Καρεμπέ, που παραμένει στο σύλλογο και πλέον θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες ως Στρατηγικός Σύμβουλος και Πρέσβης του Ολυμπιακού, με στόχο να δώσουν μία αγωνιστική ταυτότητα στους ερυθρόλευκους και να τρέξουν την ομάδα σε μία προσπάθεια αντίδρασης της.

Ο Κοβάσεβιτς ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε 61 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 31 γκολ, ενώ κατέκτησε δύο νταμπλ το 2008 και το 2009. Το 2017 είχε αναλάβει τεχνικός σύμβουλος στους ερυθρόλευκους, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ουσίγιος. Τη σεζόν 2018/19 είχε διατελέσει αθλητικός διευθυντής στην εθνική Σερβίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)”.

Σχετικά Άρθρα