Τούνη: Τι επαγγέλλεται ο Σεργουλόπουλος, δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι φαντάζομαι

 Τούνη: Τι επαγγέλλεται ο Σεργουλόπουλος, δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι φαντάζομαι

Η Ιωάννα Τούνη δήλωσε σε συνέντευξή της ότι είναι full-time influencer, κάτι που σχολιάστηκε, μεταξύ άλλων από τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στις τηλεοπτικές κάμερες, το βράδυ της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, μίλησε η Instagrammer για τα παραπάνω.

«Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ. Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Οπότε, δεν πειράζει, φιλάκια να του στείλουμε», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ, για τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Εντάξει, δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι φαντάζομαι. Η δουλειά μας ως influencer είναι να ασχολούμαστε με direction promoting, να στήσουμε προϊόντα, να τα προωθήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο, να κάνουμε ουσιαστικά σκηνοθεσία, είναι creative. Ασχολούμαστε από τη βιντεοσκόπηση, τη βιντεογράφηση μέχρι το uploading, τα γραφιστικά που θα χρησιμοποιηθούν, είμαστε μια ολόκληρη marketing ομάδα ουσιαστικά περιορισμένη σε έναν άνθρωπο, οπότε θεωρώ ότι δεν είναι κάτι εύκολο, θέλει και προσήλωση και χρόνο αλλά παρόλα αυτά είμαι και full-time μαμά και full-time επιχειρηματίας. Οπότε αν ο κύριος Σεργουλόπουλος κάνει τρεις δουλειές, φιλάκια και σε αυτόν».

Σχετικά Άρθρα