Μαρινάκης για αγρότες και ανακοινώσεις Μητσοτάκη: “Τα μέτρα είναι αυτά και δεν έχει άλλα”

 Μαρινάκης για αγρότες και ανακοινώσεις Μητσοτάκη: “Τα μέτρα είναι αυτά και δεν έχει άλλα”

Την ώρα που οι αγρότες εξετάζουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, η κυβέρνηση -μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαμηνύει πως εξαντλήθηκαν τα περιθώρια των παρεμβάσεων. Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός απάντησαν δίκαια στα αιτήματα των αγροτών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δόθηκε λύση στα δυο σοβαρά προβλήματα των αγροτών σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο και το ρεύμα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «εξαντλήσαμε τα περιθώρια παρεμβάσεων».

«Η κυβέρνηση μας μετά το 2019 έχει διαχειριστεί πολλές κρίσεις. Το αποτέλεσμα είναι η προσπάθεια. Τα μέτρα είναι αυτά και δεν έχει άλλα. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μεγαλύτερους ελέγχους. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας» πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο αγροτικών κινητοποιήσεων, τόνισε πως «με δεδομένο όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε πως δεν θα βρεθούμε και η κυβέρνηση έχει καθήκον να υπερασπιστεί όλους τους πολίτες. Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων».

Σχετικά Άρθρα