Κωνσταντοπούλου από μπλόκα αγροτών: Ψίχουλα όσα ακούστηκαν από τον πρωθυπουργό

 Κωνσταντοπούλου από μπλόκα αγροτών: Ψίχουλα όσα ακούστηκαν από τον πρωθυπουργό

«Οι αγρότες όλης της χώρας έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας τα αυτονόητα, αυτά που είναι εγγυημένα στις περισσότερες πολιτισμένες χώρες όπου οι αγρότες και πάλι ξεσηκώνονται για περισσότερα», τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία επισκέφθηκε αγρότες στον Πλατύκαμπο και το Στεφανοβίκειο.

«Οι Έλληνες αγρότες αντιμετωπίζουν τρομακτικά προβλήματα στην επιβίωσή τους, οι τιμές των ζωοτροφών, του ρεύματος, του πετρελαίου, του νερού, γενικά το κόστος για τις καλλιέργειες τους είναι αβάσταχτο και έτσι δεν μπορούν να επιβιώσουν. Αυτά που σήμερα ακούστηκαν από τον πρωθυπουργό είναι στην κυριολεξία, ψίχουλα, μία ελάχιστη, μηδαμινή αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, την ώρα που η ακρίβεια μαστίζει όλη την κοινωνία, οι τιμές έχουν εκτιναχθεί και δεν τους δίνει λύση η κυβέρνηση και η πολιτεία για τα πρακτικά προβλήματα», επισημαίνει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Εδώ στη Θεσσαλία υπάρχουν πάμπολλοι αγρότες που είναι πλημμυρισμένες οι καλλιέργειες τους, που πηγαίνουν με βάρκες στα χωράφια τους, που δεν έχουν λύση για την άρδευση και παρόλα αυτά ακούν εντελώς προσχηματικές υποσχέσεις και εξαγγελίες. Τα προβλήματα δεν λύνονται με επικοινωνιακή πολιτική», καταλήγει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της:

Σχετικά Άρθρα