Η φρικτή ιστορία πίσω από την εκτέλεση ζευγαριού στην Κίνα – Δολοφόνησαν δύο παιδάκια “για μια νέα αρχή” (vid)

 Η φρικτή ιστορία πίσω από την εκτέλεση ζευγαριού στην Κίνα – Δολοφόνησαν δύο παιδάκια “για μια νέα αρχή” (vid)

Στην εκτέλεση ενός νεαρού ζευγαριού προχώρησαν οι Αρχές στην Κίνα την Πέμπτη (01/02), αφότου ο πατέρας σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του πετώντας τα από το μπαλκόνι.

Ο λόγος της σοκαριστικής αυτής ενέργειας είναι ότι, η νέα του σύντροφος, έβλεπε τα παιδιά από τον γάμο του πατέρα ως «εμπόδια για το κοινό τους μέλλον».

Το ζευγάρι, ο Ζανγκ Μπο και η Γιε Τσενγκτσεν, καταδικάστηκε σε θάνατο το 2021. Η υπόθεσή τους συγκλόνισε τη χώρα καθώς πέταξαν τα δύο παιδιά του Μπο από τον 15ο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Τσονγκινγκ της νοτιοδυτικής Κίνας.

Του ζήτησε να τα σκοτώσει

Λίγο καιρό πριν, όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε και ξεκίνησε τη σχέση του, η Γιε δε γνώριζε ότι, ο Ζανγκ, ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του λαϊκού δικαστηρίου, όταν το ανακάλυψε, παρότρυνε τον σύντροφό της να σκοτώσει τα δύο παιδιά του καθώς θεωρούσε ότι, αποτελούσαν «εμπόδιο» στο να παντρευτούν αλλά και «βάρος για την μελλοντική κοινή τους ζωή». Ο τρόπος εκτέλεσης του ζευγαριού δεν έχει γίνει γνωστός. Στην Κίνα, η συνηθέστερη μέθοδος είναι η θανατηφόρα ένεση.

Το φριχτό έγκλημα

Ο Ζανγκ πέταξε τα παιδιά του από το παράθυρο του διαμερίσματός τους στον 15ο όροφο, τον Νοέμβριο του 2020. Στη συνέχεια, έτρεξε κάτω όπου προσποιήθηκε ότι ήταν σοκαρισμένος από αυτό που είχε μόλις συμβεί. Οι κάμερες έδειχναν τον πατέρα να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και να κλαίει ανεξέλεγκτα. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς επρόκειτο για μία καλά σκηνοθετημένη «παράσταση».

Τότε, ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι τα παιδιά του έπεσαν από το παράθυρο ενώ αυτός κοιμόταν. Πρόσθεσε ότι ξύπνησε από τις φωνές των ανθρώπων από κάτω οι οποίοι ανακάλυψαν τα πτώματα των μικρών παιδιών στο γρασίδι. Το κοριτσάκι πέθανε ακαριαία, ενώ το αγοράκι πέθανε λίγο αργότερα από τα τραύματά του.

Πατέρας και ερωμένη πέταξαν τα δύο παιδιά του από τον 15ο όροφο

Δολοφόνησε τα παιδιά τους αφότου η σύντροφός του έκοψε τις φλέβες της

Στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μίλησε η μητέρα των παιδιών, Τσεν Μεϊλίν. Σύμφωνα με την ίδια, την ημέρα της δολοφονίας, ο Ζανγκ ζήτησε να προσέχει την κόρη του, παρά το γεγονός ότι, το πρώην ζευγάρι μοιραζόταν την επιμέλεια των παιδιών, με τη μητέρα να φροντίζει την κόρη και τον πατέρα, τον γιο.

Όπως σημείωσε η Τσεν, ο Ζανγκ δολοφόνησε τα παιδιά τους, αφότου η σύντροφός του έκοψε τις φλέβες της. «Εκείνη την ώρα, ο Ζανγκ ήταν σε βιντεοκλήση με την Γιε. Εκείνη έκοψε τις φλέβες της και τότε ο Ζανγκ φοβήθηκε. Το τηλέφωνο έπεσε, σήκωσε τα δύο παιδιά και τα πέταξε από το μπαλκόνι», είπε.

Η παραδοχή

Ο πατέρας παραδέχθηκε ότι, μαζί με τη νέα του σύντροφο είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία των παιδιών, προκειμένου να ξεκινήσουν μία νέα οικογένεια χωρίς παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. «Τη στιγμή που άκουσα ότι τα παιδιά μου πετάχτηκαν όντως από τον 15ο όροφο από τον πατέρα τους και την ερωμένη του, δεν μπορούσα να βρω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι βίωσαν τα παιδιά μου από τον 15ο όροφο μέχρι το έδαφος. Ήταν απελπισμένα; Φοβόντουσαν;», είπε η πρώην σύζυγός του.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα