Ένταση με Καινούργιου-Μικρούτσικο: “Παίζεις με τη φωτιά”, “εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου”

 Ένταση με Καινούργιου-Μικρούτσικο: “Παίζεις με τη φωτιά”, “εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου”

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχουν συχνά εντάσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σήμερα προκλήθηκε άλλη μια.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον συνεργάτη της εάν θα ήθελε να τοποθετηθεί για ένα θέμα της showbiz, ενώ νωρίτερα ο ίδιος είχε κάνει την τοποθέτησή του για τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ευρώπη.

«Άσε σε τι εποχές είσαι γιατί ειρωνεύεσαι συνέχεια. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι παίζεις με τη φωτιά», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά: «Εσύ να δεις πόσο».

«Εσύ να δεις πόσο. Εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου. Εσύ δεν θα χάσεις απλά τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα», της ανταπάντησε με νόημα ο παρουσιαστής.

«Τι θα χάσω, δεν κατάλαβα; Θέλω να μου πεις. Δεν μπορούμε να λέμε τέτοια στους τηλεθεατές και είναι και προσβλητικό. Θέλω να μου πεις. Θα χάσω τι; Την αξιοπρέπειά μου; Τον εαυτό μου;», ρώτησε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Με ρωτάει κόσμος έξω κάθε μέρα «γιατί σου επιτίθεται ο Ανδρέας; τι του έχεις κάνει;». Κάθε μέρα μου επιτίθεσαι. Σου αφαιρούμε τον λόγο; Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί καθημερινά και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που δεν λένε κάτι αυτή τη στιγμή γιατί θα πεις ότι με γλείφουν», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Είσαι είρων, είναι προσβλητικό απέναντί μου. Κατά τη γνώμη μου κάποιος που προσβάλλει έναν άνθρωπο έτσι δείχνει κάποιον που προσβάλλει πρώτα τον εαυτό του, εγώ δεν το υπογραμμίζω αυτό αλλά όταν μου το υπογραμμίζεις συνέχεια, είμαι αναγκασμένος να το πω», της απάντησε.

«Σε αγαπώ και σε σέβομαι πάρα πολύ, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και έχω δει την καλοσύνη της ψυχής σου, δεν ξέρω αν έχεις κάτι μαζί μου μπορούμε να συζητήσουμε εκτός αν θες, με μεγάλη μου χαρά, αλλά όλο αυτό δεν αφορά τους τηλεθεατές», σημείωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στο κλείσιμο της αντιπαράθεσης.

«Δεν έχεις καμία πρόθεση χιούμορ, έχεις πρόθεση κριτικής και να μου βγάλει τη ρετσινιά», απάντησε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σχετικά Άρθρα