Αρναούτογλου/Καιρός: Ηλιόλουστες οι επόμενες μέρες -Δυνατές βροχές από 10/02

 Αρναούτογλου/Καιρός: Ηλιόλουστες οι επόμενες μέρες -Δυνατές βροχές από 10/02

Με αρκετή λιακάδα θα ξημερώσει το Σάββατο με τον καιρό όσο βαδίζουμε στη νέα εβδομάδα να είναι ακόμη πιο ζεστός. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τα ξημερώματα του Σαββάτου θα έχουμε κάποιες συννεφιές από την Χαλκιδική, μέχρι τις Σποράδες και την Εύβοια με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες μπόρες βροχής και στα ορεινά χιονέρο. Από εκεί και πέρα και όσο βαδίζουμε προς το μεσημέρι θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια, ενώ το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 στα κεντρικά, τους 7 με 13 στα βόρεια και τους 14 στα νότια. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς και στα ανατολικά τους 13 με 14.

Στην Αττική, θα έχουμε από το πρωί λίγα σύννεφα στα βόρεια του νομού και στη συνέχεια θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί του Σαββάτου οι μπόρες στη Χαλκιδική θα σταματήσουν και στην κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει λιακάδα. Η θερμοκρασία από 4 έως 10 βαθμούς.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και τα σύννεφα θα κατευθυνθούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από εκεί και πέρα και μέχρι και την Τετάρτη θα είναι ανοιξιάτικος με άνοδο της θερμοκρασίας λόγω και των νοτιάδων.

Πάντως βροχές αναμένονται στα δυτικά, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στις 8/2. Από τις 10/2 αναμένονται αξιόλογες βροχές στα ΔΒΔ της χώρας και ίσως θα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Σχετικά Άρθρα