Προσήλθε στην ΠΓ ο Παύλος Πολάκης: “Γιατί πρέπει να απολογούμαι για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας;” (vid)

 Προσήλθε στην ΠΓ ο Παύλος Πολάκης: “Γιατί πρέπει να απολογούμαι για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας;” (vid)

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η Πολιτική Γραμματεία γίνεται με φόντο τις φήμες για την κατάσταση στις σχέσεις Κασσελάκη – Πολάκη. Τελευταίο επεισόδιο μεταξύ των δυο η αντιπαράθεση χθες κατά τη σύσκεψη του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η σύγκρουση έφθασε σε τέτοιο σημείο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε στον κρητικό βουλευτή «Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε».

Ο Παύλος Πολάκης προσερχόμενος έκανε δηλώσεις λέγοντας «γιατί δεν με ρωτάτε για τον Αδωνι που απολύει σήμερα 6000 ανθρώπους. Γιατί πρέπει να απολογούμαι για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Γιατί με ρωτάτε για ανοησίες που γράφει ο κάθε συνάδελφος σας και είναι για όσκαρ ηλιθιότητας;».

Αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης δήλωσε:

Γιατί δε με ρωτάτε για τους 6000 εργαζόμενους στο νοσοκομείο που δεν ανανεώνονται οι σθμβασεισ Τους, γιατί δε με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον άγιο Σάββα που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος;

Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφος που διεκδικεί το οσκαρ ηλιθιότητας μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε αυτό οτι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι κάτι θα το

διαψεύδουμε. Ρώτησε με γιατί στη Σύρο είναι έξι μήνες η βάση αεροδιακομιδών κλειστή; Εάν ήμουν υπουργός θα το είχατε θα με είχατε κρεμάσει στα κάγκελα

Γιατί δεν κάνετε Πρώτο Θέμα την διάψευση του κύριου Μητσοτάκη που έλεγε μέσα στη Βουλή οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα όχι είναι ψέμα δεν θα πάρει Τουρκία F 16. Και τώρα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ φαίνεται ότι θα πει και στο πρόγραμμα για τα F 35.

Δεύτερον με βάση την ενημέρωση του κύριου Δένδια ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, την οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίρνουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά; Ρωτάτε με πράγματα τα οποία έχουνε ουσία στην ουσία εγώ απαντάω στα υπόλοιπα δεν απαντώ.

Σχετικά Άρθρα