“Πόλεμος” Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ: Εξώδικο στον Λουτσέσκου

 “Πόλεμος” Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ: Εξώδικο στον Λουτσέσκου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, για τις συνεχιζόμενες τοποθετήσεις του που αφορούν το Τριφύλλι.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ “προκειμένου να σταματήσει αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό το σύλλογό μας”, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στο Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα «εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού» κι αυτό «αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

Ακόμη από το Τριφύλλι σημειώνεται μεταξύ άλλων πως: «Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη «δράση» του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς».

Όσο για το πώς κατέληξαν οι Πράσινοι να ακολουθήσουν τη νομική οδό κατά του Λουτσέσκου, επισημαίνουν πως: «Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών και συκοφαντικών αφηγημάτων».

Σχετικά Άρθρα