Πολάκης:Όποιος λέει για επεισόδιο με Κασσελάκη να έρθει να μου το πει ντρέτα (vid)

 Πολάκης:Όποιος λέει για επεισόδιο με Κασσελάκη να έρθει να μου το πει ντρέτα (vid)

Τα περί των δημοσιευμάτων για τη ρήξη του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε εξερχόμενος από την Πολιτική Γραμματεία ο Παύλος Πολάκης. Ερωτηθείς για το επεισόδιο, «όποιος λέει για επεισόδιο στο προεδρείο να έρθει να μου το πει ντρέτα» σχολίασε ο κ. Πολάκης, προσθέτοντας πως «στο πρόσωπο και να με κοιτά στα μάτια».

Ο βουλευτής Χανίων που έφτασε στην Κουμουνδούρου με καθυστέρηση μιας ώρας για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, έπειτα από ερώτηση για την αντιπαράθεσή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά, σε έντονο ύφος: «Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει ο οποιοσδήποτε συνάδελφός σας, που διεκδικεί μάλλον το Όσκαρ ηλιθιότητας;».

«Μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό το πράγμα; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε δηλαδή;» συνέχισε, για να προσθέσει: «Θα του ‘ρχεται καθενός στην κεφαλή κάτι, θα το πετά και πρέπει να το διαψεύδουμε» συνέχισε, επιλέγοντας να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για σειρά ζητημάτων του τομέα Υγείας, αλλά και για τα τουρκικά F-16.

«Γιατί δεν κάνετε πρώτο θέμα τη διάψευση του κ. Μητσοτάκη που έλεγε μέσα στη Βουλή, οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα, “όχι είναι ψέμα, δεν θα πάρει Τουρκία F-16”. Και τώρα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ φαίνεται ότι θα μπει και στο πρόγραμμα για τα F-35» υπογράμμισε.

Και προσέθεσε: «Με βάση την ενημέρωση του κ. Δένδια ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, τι οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά; Ρωτάτε με πράγματα τα οποία έχουνε ουσία, στην ουσία εγώ απαντάω, στα υπόλοιπα δεν απαντώ».

Ολοκληρώνοντας, δε, τις δηλώσεις του και πηγαίνοντας στο εσωτερικό των γραφείων, επέστρεψε για λίγο πίσω στους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να παίξουν όλο το βίντεο.

Σχετικά Άρθρα