Η Ferrari ανακοίνωσε και επίσημα τον Χάμιλτον – Οι πρώτες δηλώσεις

 Η Ferrari ανακοίνωσε και επίσημα τον Χάμιλτον – Οι πρώτες δηλώσεις

Είναι επίσημο, ο Λιούις Χάμιλτον ανακοινώθηκε από τη Ferrari, με τη μεταγραφή του στο Μαρανέλο από το 2025 να οριστικοποιείται την Πέμπτη (1/2) και να ολοκληρώνεται η μεγαλύτερη μεταγραφική “βόμβα” της τελευταίας δεκαετίας στο σπορ. Η συμφωνία ήρθε εντελώς απρόσμενα, δεδομένου ότι ο Βρετανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 υπέγραψε το Σεπτέμβριο του 2023 την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Mercedes F1 για τη διετία 2024-’25.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χάμιλτον

“Είχα 11 εκπληκτικά χρόνια με αυτή την ομάδα και είμαι τόσο χαρούμενος για όσα πετύχαμε μαζί” είπε ο επτάκις πρωταθλητής της F1. “Η Mercedes ήταν μέρος της ζωής μου από τότε που ήμουν 13 ετών. Είναι το μέρος στο οποίο μεγάλωσα, συνεπώς η απόφασή μου να φύγω ήταν μία από τις δυσκολότερες που έλαβα ποτέ.

Αλλά η στιγμή είναι η σωστή για μένα να κάνω αυτό το επόμενο βήμα, και είμαι ενθουσιασμένος που θα αναλάβω μια καινούρια πρόκληση. Θα είναι για πάντα ευγνώμων για την εκπληκτική υποστήριξη της οικογένειας μου της Mercedes, ειδικά του Τότο [Βολφ] με τη φιλία και την ηγεσία του, και θέλω να τερματίσουμε τη συνεργασία μας με επιτυχία.

Είμαι 100% αφοσιωμένος στην επίτευξη της καλύτερης δυνατής απόδοσης που μπορώ αυτή τη σεζόν, ώστε η τελευταία μου χρονιά στα ασημένια βέλη να μείνει για πάντα στη μνήμη μας”, κατέληξε ο Βρετανός.

Σχετικά Άρθρα