ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίζει το ν/σ για οπαδική βία -Φάμελλος: Δεν υλοποιήσατε τίποτα για την αποφυγή της

 ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίζει το ν/σ για οπαδική βία -Φάμελλος: Δεν υλοποιήσατε τίποτα για την αποφυγή της

Δεν θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο που αφορά την οπαδική βία ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόνισε, από το βήμα της Βουλής ο Σωκράτης Φάμελλος. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξήγησε παρόλα αυτά, ότι κάποια άρθρα με τα οποία στον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν θα τα στηρίξουν. Επιτιθέμενος στην κυβέρνηση είπε ότι «η επαναλαμβανόμενη νομοθέτηση είναι ομολογία αποτυχίας». Επιπλέον, υποστήριξε πως «δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις για την οπαδική αθλητική βια» και πρόσθεσε ότι «δεν έχετε υλοποιήσει σχεδόν καμία δέσμευση, έχουμε μεγάλα λόγια μετά από κάθε τραγικό γεγονός και συσκέψεις κορυφής και δεν υλοποιήσατε τίποτα».

Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε στο αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να καθιερωθεί η 1η Φεβρουαρίου ως Πανελλαδική Ημέρα Φιλάθλου.

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε και στις κινητοποιήσεις των φοιτητών αλλά και των αγροτών, υποστηρίζοντας ότι το κοινό τους σύνθημα είναι «αφήστε μας να προκόψουμε στον τόπο μας». Επιπλέον, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «τροφοδοτεί εντάσεις και προβοκάτσιες» στα ανώτατα ιδρύματα.

Τέλος, όπως ξεκαθάρισε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας όμως ότι «αυτή η τροπολογία δεν μπορεί να καλύψει το κόστος διαβίωσης, ούτε λύνεται το θέμα του εργασιακού μεσαίωνα».

Σχετικά Άρθρα