Πολυχρονόπουλος:Η γυναίκα του καλλιτεχνικού χώρου που έπαιζαν “φρούτα” μαζί

 Πολυχρονόπουλος:Η γυναίκα του καλλιτεχνικού χώρου που έπαιζαν “φρούτα” μαζί

Ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ παραμένοντας καθημερινά στη δίνη των αποκαλύψεων. Σημειώνεται ότι μετά τη θύελλα των αποκαλύψεων, ο ίδιος με μια προσωπική ανάρτηση έθεσε εαυτόν εκτός κοινωνικής κουζίνας μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη». Επιπλέον, στο στόχαστρο είναι και τα άτομα – η μητέρα, η γυναίκα του, και άλλα 2 συγγενικά πρόσωπα – που είχαν δώσει τους λογαριασμούς τους και κατατίθεντο τα χρηματικά ποσά.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή Live News που αφορούσε τον Κώστα Πολυχρονόπουλο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μία φωτογραφία από το 2019, η οποία απεικονίζει τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη, λέγοντας πως ο κ. Πολυχρονόπουλος πολλές φορές δεν πήγαινε μόνος του στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών αλλά μαζί με μία κυρία. Η ξανθιά γυναίκα είναι η σύντροφος του και ανήκει στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο. Γνωρίζονται με τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «άλλος Άνθρωπος» από το 2011. Το 2016 προχώρησε στην ίδρυση εθελοντικής ομάδας θεάτρου ενώ πρωταγωνιστεί στις δράσεις της κοινωνική κουζίνας.

Η γυναίκα που έπαιζε μαζί με τον Πολυχρονόπουλο

Στην φωτογραφία που παρουσίασε στην εκπομπή φαίνεται η γυναίκα να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον κ. Πολυχρονόπουλο και να παίζει και εκείνη «φρουτάκια».

Η συγκεκριμένη γυναίκα τον βοηθούσε στη δράση του, με αποτέλεσμα να προκύπτει το ερώτημα εάν και τα χρήματα τα οποία έπαιζε και εκείνη στα παιχνίδια προέρχονταν από τον «Άλλο Άνθρωπο».

Σχετικά Άρθρα