Λαζαρίδης-Αποστολάκη: Άγρια κόντρα στη Βουλή – “Το χέρι αυτό στη γυναίκα σας και την κόρη σας”

 Λαζαρίδης-Αποστολάκη: Άγρια κόντρα στη Βουλή – “Το χέρι αυτό στη γυναίκα σας και την κόρη σας”

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εξεταστική επιτροπή για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη όταν με προκλητικό τρόπο η «γαλάζια» πλειοψηφία απέρριψε για ακόμη μια φορά την κλήση κομβικών μαρτύρων για την εξέλιξη της διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Βασίλης Κόκκαλης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε υπέρ της κλήσης στην Εξεταστική του προέδρου των μηχανοδηγών Κώστα Γενιδούνια λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν συμφέρει την κυβέρνηση να ακουστεί η φωνή του κ. Γενιδούνια». Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Μαρκόπουλος τον διέκοπτε με ένταση και έφθασε στο σημείο να ισχυριστεί πως «τα συμφέροντα της Hellenic Train θα υπερασπιστεί ο κ. Γενιδούνιας, είναι στο payroll Καποτόρτο».

Η ένταση περίσσεψε, μάλιστα, όταν την ώρα που η Μιλένα Αποστολάκη εγκαλούσε τον Δημήτρη Μαρκόπουλο σε σχέση με όσα είπε για τον Κώσρτα Γενιδούνια ο «γαλάζιος» Μακάριος Λαζαρίδης εκτός μικροφώνου ανέφερε τον Άκη Τσοχατζόπουλο και με απαξιωτικό τρόπο κούνησε το χέρι του προς την πλευρά της Μιλένας Αποστολάκη. Με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να του απαντά πως «ξέρει από τραμπουκισμούς η ΝΔ. Το χέρι αυτό στη γυναίκα και την κόρη σας» και τον βουλευτή της ΝΔ να λέει πως έχει κουράσει η αντιπολίτευση να στήνει σόου.

Πηγή: ieideisis.gr