Φυλή: ΕΜΑΚ και στρατός απεγκλώβισαν τα 3 άτομα -Μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο

 Φυλή: ΕΜΑΚ και στρατός απεγκλώβισαν τα 3 άτομα -Μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε ασφαλές σημείο αναμένεται να μεταφερθούν τα τρία άτομα που είχαν εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητο από το βράδυ της Τρίτης στην Κυρά Πάρνηθας. Ο απεγκλωβισμός τους έγινε από άρμα της 1ης ΕΜΑΚ, που κατάφερε να προσεγγίσει τα τρία άτομα.

Δυο ερπυστριοφόρα της ΕΜΑΚ συνοδευόμενα με ένα ειδικό όχημα του στρατού με λεπίδα, κατάφεραν να ανοίξουν δρόμο και να φτάσουν στους τρεις άνδρες που είχαν εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητο στην Πάρνηθα.

Εκεί αφού διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία τους, τους παρέλαβαν ενώ μαζί τους ήταν και ένας άνδρας της ΕΜΑΚ που είχε καθίσει μαζί τους μέχρι να έρθει η βοήθεια.

Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 38-39 ετών, είχαν ξεκινήσει από το χωριό τους από την Στεφάνη Βοιωτίας και εγκλωβίστηκαν στην Πάρνηθα,

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν ξεκινήσει με ειδικό ερπυστριοφόρο αλλά έπαθε βλάβη και συνέχισαν με τα πόδια.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι δυσμενείς, υπάρχει χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ.

Ο δρόμος είναι κλειστός και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Αρχικά τα τρία άτομα δεν είχαν δεχθεί να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού.

Σχετικά Άρθρα