Θεσσαλονίκη:Βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό 15χρονης από συνομήλικες

 Θεσσαλονίκη:Βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό 15χρονης από συνομήλικες

Στιγμές τρόμου φέρεται να έζησε ένα 15χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το κορίτσι την ώρα που έβγαινε από ένα internet cafe την ακολούθησαν 7 ανήλικα κορίτσια, όπου την οδήγησαν σε ένα σημείο πίσω από το κατάστημα, σε μία πιλοτή αυτοκινήτων.

Όπως είπε η 15χρονη, η μία ανήλικη της επιτέθηκε με μία γροθιά στο μάτι, ενώ η άλλη κατέγραφε με το κινητό της επίθετο την άγρια επίθεση.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε στην περιοχή της Τούμπας. Λίγο αργότερα η 15χρονη μαζί με τον πατέρα της μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας και κατατέθηκε μήνυση.

Οι ανήλικες που φέρονται να χτύπησαν τη 15χρονη αυτή την στιγμή καταθέτουν στο αστυνομικό τμήμα για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας.

Οι δηλώσεις του πατέρα της 15χρονης που δέχθηκε την επίθεση

Όπως ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης, η κόρη του μάλωσε με τις άλλες ανήλικες γιατί αντιλήφθηκε ότι έκαναν bullying σε ένα άλλο κορίτσι και προσπάθησε να το προστατέψει.

«Πήραν την μικρή μέσα από ένα internet cafe, την έβγαλαν έξω λέγοντας ‘έλα να σου πούμε κάτι’. Την πήραν σε μία πιλοτή, όπου εκεί την φτύσανε και την χτυπήσαν. Μετά έφυγαν και πήγε ένας πιτσιρικάς να την σηκώσει».

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν πέντε κορίτσια για την επίθεση στην 15χρονη

Ταυτοποιήθηκαν οι πέντε ανήλικες που κατηγορούνται για κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος της 15χρονης, την Δευτέρα στην Τούμπα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των πέντε κοριτσιών που ταυτοποιήθηκαν από το βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η επίθεση.

Σχετικά Άρθρα