ΣΥΡΙΖΑ:Προσχηματικό το λουκέτο στα γήπεδα για τα επεισόδια στο Ρέντη-Δεν έχει αλλάξει τίποτα

 ΣΥΡΙΖΑ:Προσχηματικό το λουκέτο στα γήπεδα για τα επεισόδια στο Ρέντη-Δεν έχει αλλάξει τίποτα

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο που θα ανοίξουν τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου εξαπολύει ο βουλευτής Μαγνησίας αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας αρμόδιου για τον Αθλητισμό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος υπογραμμίζει ότι «εξαρχής επισημάναμε την προσχηματική λήψη μέτρων από την κυβέρνηση -μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη στο Ρέντη- και εκφράσαμε τη βεβαιότητα ότι κλείσιμο των γηπέδων εντάσσεται στην προσπάθειά της να κερδίσει χρόνο».

«Η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα με προκάλυμμα τους λόγους ασφαλείας προσβάλλοντας και τιμωρώντας, επί της ουσίας συλλήβδην τη φίλαθλη κοινότητα»

Ακολούθως προσθέτει ότι «πολύτιμο για εκείνη χρόνο προκειμένου να μην πληγεί περισσότερο η εικόνα της και αποκαλυφθεί η ανικανότητα της να αντιμετωπίσει και να αναχαιτίσει την, επί των ημερών της, έξαρση του φαινόμενου».

«Τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα»

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η κυβέρνηση «έκλεισε τα γήπεδα με προκάλυμμα τους «λόγους ασφαλείας» -προσβάλλοντας και τιμωρώντας, επί της ουσίας συλλήβδην τη φίλαθλη κοινότητα- και έσπευσε να νομοθετήσει προκειμένου να καταστήσει ασφαλείς τους χώρους διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων».

Καταληκτικά ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος τονίζει ότι η χθεσινή ανακοίνωση για την υποχρεωτική λειτουργία των μέσων εποπτείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τον Μάρτιο και της ταυτοποίησης από τον Απρίλιο σημαίνει «ότι τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα».