Πολυχρονόπουλος/Νέες μαρτυρίες:”Έπαιζε κάθε μέρα 1000€ -Ερχόταν με 2 άτομα”

 Πολυχρονόπουλος/Νέες μαρτυρίες:”Έπαιζε κάθε μέρα 1000€ -Ερχόταν με 2 άτομα”

Νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον «Άλλον Άνθρωπο», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Ο Πολυχρονόπουλος σύχναζε σε επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα, όπου έφτανε από τον Κεραμεικό χωρίς καμουφλάρισμα με το μαύρο τζιπ που οδηγούσε, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του ALPHA. «Καθημερινά τον έβλεπα, ερχόταν με ένα άτομο αλβανικής καταγωγής. Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ», αναφέρει θαμώνας του πρακτορείου.

«Ερχόταν στο μαγαζί και έπαιζε τακτικά. Έβλεπα καθημερινά τον κ. Πολυχρονόπουλο σε “φρουτάκια” της Γλυφάδας. Ερχόταν άλλοτε μόνος του, άλλοτε με μία ξανθιά. Αν ερχόταν η κυρία, ερχόταν ξεχωριστά», υποστηρίζει άλλος θαμώνας.

“Έπαιζε κάθε μέρα 1000€”

«Καθημερινά τον έβλεπα. Έπαιζε εδώ, από το 2012. Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 ευρώ στο χέρι και τα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ. Έπαιζε 2 ευρώ το πάτημα, το μέγιστο ποντάρισμα του μηχανήματος», τόνισε θαμώνας που μίλησε στον ALPHA.

“Τον είχα δει πάνω από 150 φορές – Έτυχε να χάσει 800-900€”

Μία νέα μαρτυρία προστίθεται σε εκείνες που επιβεβαιώνουν πως ο ιδρυτής της κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ήταν θαμώνας σε πρακτορείο με τυχερά παιχνίδια.

«Τον έχω δει πολλές, άπειρες φορές σε συγκεκριμένο κατάστημα της Άνω Γλυφάδας με τυχερά παίχνια, να παίζει “φρουτάκια”. Σε ενάμιση μήνα που έτυχε να πηγαίνω εγώ, τον είχα δει πάνω από 150 φορές», ανέφερε μάρτυρας που πήγαινε στο εν λόγω πρακτορείο, μιλώντας στο MEGA.

«Πολλοί έρχονταν κατά διαστήματα και τού έλεγαν από τη μία: “Κωνσταντίνε, συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις” και από την άλλη: “Τι γίνεται, Κωνσταντίνε; Βγάζεις κάνα διαμάντι (σ.σ. το αγαπημένο του τυχερό παιχνίδι)”;. Έπαιζε πάντοτε το ανώτερο ποσό για ένα παιχνίδι, δηλαδή 2 ευρώ.

Έχει τύχει πολλές φορές να χάσει και 800 ευρώ και 900 ευρώ. Επειδή είμαι λίγο παρατηρητικός, δεν έκανε κάποιο μειδίαμα, ούτε όταν κέρδιζε, ούτε όταν έχανε. Στο μαγαζί ερχόταν με άλλα δύο άτομα. Έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Ήταν θαμώνας στο μαγαζί, γιατί πήγαινε και του μιλούσε κόσμος. Εγώ πήγαινα εκεί για ένα δεκάλεπτο, τον έβρισκα εκεί κι όταν έφευγα, έμενε εκεί», υποστήριξε ακόμη ο άνδρας.

Σχετικά Άρθρα