Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Πάει για την έκπληξη με Καπουτζίδη

 Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Πάει για την έκπληξη με Καπουτζίδη

Αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές με τα κόμματα να πραγματοποιούν τις πρώτες τους συσκέψεις για να αποφασίσουν ποια ονόματα θα τοποθετήσουν στα ψηφοδέλτιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το in.gr, ο ηθοποιός και ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο πρώην μπασκετμπολίστας – και παρ’ολίγον υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων – Νίκος Παππάς, λέγεται πως έχει «κλειδώσει» στα ευρωψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης, η περίπτωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Δώρας Αυγέρης, που φέρεται να είναι επίσης υποψήφια στις ευρωεκλογές, κατόπιν συμφωνίας με τον Στέφανο Κασσελάκης, ενώ δεν θεωρείται απίθανη η υποψηφιότητα του σημερινού διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιώργου Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται, πάντως, οι οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται σε ειδική πλατφόρμα – μέσω του isyriza – καθώς υιοθετείται ένα νέο μοντέλο ενόψει των ευρωεκλογών, όπως έχει ανακοινώσει ο πρόεδρος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιοι θα είναι επίσης οι νυν ευρωβουλευτές Έλενα Κουντουρά και Κώστας Αρβανίτης, ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα του Νικόλα Φαραντούρη, συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα