Δυτική Όχθη:  Ισραηλινοί στρατιώτες κάνουν έφοδο σε νοσοκομείο – Μεταμφιεσμένοι σε νοσοκόμους

 Δυτική Όχθη:  Ισραηλινοί στρατιώτες κάνουν έφοδο σε νοσοκομείο – Μεταμφιεσμένοι σε νοσοκόμους

Ισραηλινοί στρατιώτες μεταμφιεσμένοι σε νοσοκόμες και μέλη της Χαμάς κάνουν έφοδο σε νοσοκομείο της Δυτικής Όχθης όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της εισόδου του νοσοκομείου Ibn Sina φαίνονται μέλη της ισραηλινής μυστικής μονάδας εφόδου -άντρες και γυναίκες- να εισβάλουν στον διάδρομο με προτεταμένα τα όπλα τους, σημαδεύοντας δεξιά και αριστερά.

Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εντόπισε και σκότωσε τρεις τρομοκράτες, που κρύβονταν μέσα στο νοσοκομείο. Σε κοινή ανακοίνωσή τους, ο στρατός, η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας και η αστυνομία του Ισραήλ ανέφεραν πως «εξουδετέρωσαν» από κοινού τον Μοχάμαντ Τζαλάμνε, έναν «τρομοκράτη της Χαμάς», καθώς και «άλλους δύο τρομοκράτες», τους Μπάσελ και Αϊμάν Γαζάουι.

Από την πλευρά της, η ένοπλη ομάδα Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, ανακοίνωσε ότι δύο από τους νεκρούς ήταν μέλη της και αδέρφια, ενώ ο ένας από αυτούς λάμβανε θεραπεία στο νοσοκομείο.

Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων στη Δυτική Όχθη, Wafa, ανέφερε ότι οι τρεις Παλαιστίνιοι στο νοσοκομείο «δολοφονήθηκαν».

Σχετικά Άρθρα